Проф. Румен Гечев от БСП заяви пред БНТ, че традиционна

...
Проф. Румен Гечев от БСП заяви пред БНТ, че традиционна
Коментари Харесай

Румен Гечев: Ако отново не бъде направено редовно правителство, ще има тежки последици

Проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия съобщи пред Българска национална телевизия, че обичайната коалиция сред Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи след изборите надали е допустима, само че би трябвало да се откри компромис, който да докара до постоянно ръководство.

" Трябва да се материализира партньорството, тъй като българите няма да разрешат да чупим международни върхове. Ако не бъде направено постоянно държавно управление, ще има тежки последствия. Българска социалистическа партия направи всичко допустимо Народното събрание да избере постоянно държавно управление. Има четири цели, към които може да се обединим и които потискат разликите, и реализациите им можеха да доведат до позитиви за българския народ. Но за жалост, нашите сътрудници по техни политически сметки не се съгласиха с това и отиваме на избори ", уточни той.

Румен Гечев посочи, че разделянето сред Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната " във връзка с външната политика и защита е доста огромно, макар сходствата в обществените политики на двете партии.

Той прикани за интензивност на идните избори

" Всички гласоподават, само че тези, които не отиват да гласоподават, трансферират гласа си на тези, които гласоподават ", посочи той.

На идващите избори от социалистическата партия ще търсят по-добро показване в Народното събрание, стана още ясно от думите на Гечев.

Според Българска социалистическа партия страната ни не би трябвало да влиза в еврозоната без да дава отговор на Маастрихтските критерии, а все още те не са изпълнени. Затова, съгласно социалистите, е по-добре приемането на еврото да се отсрочи до възстановяване на икономическите индикатори.

Според Гечев не е късно да се възроди и плана за АЕЦ " Белене ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР