Проф. Радка Аргирова заяви, че очаквам позиция от Щаба за

...
Проф. Радка Аргирова заяви, че очаквам позиция от Щаба за
Коментари Харесай

Вирусолог номер 1 проф. Аргирова: Нямаше ръководство на пандемията, а наблюдение, което ще ни струва скъпо

Проф. Радка Аргирова съобщи, че чакам позиция от Щаба за направеното и пропуснатото от страна на здравните управляващи. ”Смятам, че е време е за равносметка след миналата една година. Всички би трябвало да си дадат сметка какво преживяхме през тази година. Трябва да се каже какво бе направено, какво бе реализирано и какво не се получи. Искам да бъде казано, че нямаше управление на тази рецесия, имаше наблюдаване и това наблюдаване ще ни коства доста скъпо. ”, уточни още тя.
" Искам да кажат дали ще може да се възвърне естествения живот на хората. От друга страна това, което ми липсва е доста сериозна промоция на имунизирането. Това трябваше да бъде комуникирано по всевъзможен начин, с цел да могат хора да си отговорят на доста въпроси ", добави проф. Аргирова.

Възможно е да зародят още разновидности и разновидности на ковид и най-вероятно ще зародят, тъй като всички РНК мутират, предвижда в " Денят стартира с Георги Любенов " проф. Радка Аргирова, ръководител на българското сдружение по вирусология.

" Имаме към този момент бразилски, южноафрикански, преди седмица - японски, преминахме лятото с испански вид, ще има още... Все още телата антителата, които се образуват в организмите на хората, които са инфектирани съумяват да обезвреждат тези разновидности. В момента, в който се натрупат избран брой разновидности и разновидности, тогава е допустимо да имаме нов щом ", изясни проф. Аргирова.

Сега всички антитела против SARS-CoV-2 неутралзиират всички към този момент разновидности. Ваксините ще работят към този момент, посочи тя.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР