Проф. Николай Петров официално предаде поста министър на здравеопазването на

...
Проф. Николай Петров официално предаде поста министър на здравеопазването на
Коментари Харесай

Ананиев не иска и 10 дни толеранс, имал план за действие

 Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев
Проф. Николай Петров публично съобщи поста министър на опазването на здравето на Кирил Ананиев.

„ На база целите на държавното управление, които са записани в управническата стратегия, съм подготвил проект за деяние във всички посоки на опазването на здравето – административно, структурно, по обособените типове действия – предмет на здравното обезпечаване, за възстановяване връзката сред обособените звена в системата “, сподели пред публицисти здравният министър Ананиев.

Кирил Ананиев благодари за свършеното от екипа на проф. Николай Петров и уточни, че последователност ще има: „ Аз съм с отлични усещания от проф. Петров – необикновен експерт и човек, етичен човек, който си схваща от работата. Не го споделям в миг на разлъка, тъй като ще продължаваме да работим дружно – ще употребявам Вашия опит и ще споделям моя с Вас. Ще продължа активността на министерството по този начин, както тя е подредена досега, и ще я доразвия с нови хрумвания. “

Министър Ананиев уточни, че е наясно с невъзможността да има 100, даже 10 дни толеранс, заради което мобилизацията на екипа ще е цялостна.

„ За мен в действителност е наслаждение да предам Министерството на здравеопазването във Вашите ръце, изхождайки от безупречната Ви известност и сериозна биография “, сподели проф. Николай Петров и съобщи на новия здравен министър доклад със свършеното от екипа на Министерство на здравеопазването, както и информация за стартирали начинания, планове, промени в нормативната уредба, касаеща бранша, и осъществяването на държавната стратегия. „ Надеждите към Вас са доста огромни, имате безрезервната ми поддръжка и съм разполагаем 24 часа. Кураж и с Бога напред! “, с тези думи проф. Петров се обърна към министър Ананиев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР