Проф. Николай Петров има подкрепата на всеки един от министрите

...
Проф. Николай Петров има подкрепата на всеки един от министрите
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Проф. Петров има подкрепата на премиера

Проф. Николай Петров има поддръжката на всеки един от министрите от Министерския съвет и персонално на премиера Бойко Борисов ”, съобщи пред Лиляна Павлова, министърът, отговарящ за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година.

„ Когато обаче имаш в един тежък сектор да правиш промени и всеки ден ще се споделя, че против този човек има следствие, това би девалвирало концепцията за промяна в опазването на здравето и би дестабилизирало системата ”, разяснява тя.

Аз извънредно доста почитам проф. Николай Петров като човек, като предходен шеф на ВМА, като доктор и най-много като министър, който съумя за няколко месеца да стартира и да започва избрани промени и да прави дейности, вързани с подобряването на системата на опазването на здравето ”, акцентира тя.

Проф. Николай Петров  подаде оставка като здравен министър, откакто одит на военното министерство сподели, че като началник на военна болница е възлагал публични поръчки на колегата на щерка си. Това е единайсетата рокада в здравното министерство за последните 10 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР