Проф. Николай Габровски продължава срещите с парламентарните групи. Днес той

...
Проф. Николай Габровски продължава срещите с парламентарните групи. Днес той
Коментари Харесай

Проф. Габровски продължава срещите с партиите

Проф. Николай Габровски продължава срещите с парламентарните групи. Днес той трябваше да седне на една маса с Политическа партия, “Възраждане “ и Движение за права и свободи, като първите две отхвърлиха диалози.  

До този миг проф. Габровски се срещна с Демократична България, Българска социалистическа партия и " Български напредък ".

Разговорите с Демократична България и Българска социалистическа партия бяха несполучливи. От обединението предвождана от Христо Иванов оповестиха, че в случай че проф. Габровски събере болшинство за държавно управление ще беседват още веднъж с него за настояванията си.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пък сподели, че на срещата са отишли от почитание към проф. Габровски.

По напълно друг метод обаче протече срещата на проф. Николай Габровски с парламентарната група на " Български напредък ".

„ В този разговор би трябвало да се търсят решения за българските жители, а в това стои задачата да се сътвори държавно управление. С сдържан звук, ние сътворяваме условия за разговор, ние сме подготвени за диалози. Ако първият мандат е несполучлив, ще продължим по реда, тъй като ние имаме вяра в концепцията България да има държавно управление при ясни условия и правила “, съобщи Стефан Янев, след което посочи, че реализацията на ограниченията по Плана за възобновяване и резистентност, влизането на България в Шенген и Еврозоната са общи цели както за ГЕРБ, по този начин и за " Български напредък ".

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР