Проф. Минеков не казва, че ще напусне триото, а че

...
Проф. Минеков не казва, че ще напусне триото, а че
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Опитваме се недоволството от площадите да се излее в урните

Проф. Минеков не споделя, че ще напусне триото, а че единственият вид да свалим хунтата, е да работим всички дружно. Възможността е една и ние се опитваме да създадем по този начин, че да работи. Това сподели в предаването "120 минути " по БТВ юрист Николай Хаджигенов от "Отровното трио ".

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския ни сподели "не " по малкия екран. Ние организирахме неофициални диалози с всички. На срещата ни той сподели, че ще мисли и в случай че има разновидности, ще го направи (ще влезе в коалиция с Отровното трио – б. ред.), тъй като в Демократична България отлично схващат какво се случва. Ние се опитаме да създадем нещо невиждано и нечувано – опитваме се това неодобрение, което беше по площадите, да се излее в урната, да го съберем и да ударим корупцията по челото, съобщи адв. Хаджигенов.

По-голямата част от хората, които ни поддържат, са хора, които не са политически показани, добави той.

сподели подготвеност да служи на жителите още като омбудсман. Готов съм не просто да ѝ стисна ръката, а да застанем до нея. Ще се надигнем против цялата хунта на Борисов, акцентира адв. Николай Хаджигенов.

Той сподели, че не може да се съгласи с констатацията на прокуратурата, че няма нищо неправилно в записите с гласа на премиера Борисов. Това е следващата прокурорска пунтамара, съобщи адв. Хаджигенов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР