- Проф. Мермерски във важен момент, в който се намира

...
- Проф. Мермерски във важен момент, в който се намира
Коментари Харесай

Проф. Мермерски издаде пикантни подробности от брака на Тръмп и Мелания, президентът го черпил...

- Проф. Мермерски във значим миг, в който се намира акцията за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се оказа повален не от кандидата, а от вирус и легна в болница. Като човек с избрани контакти в Западното крило на Белия дом, знаем ви тук като „ преводача на Тръмп “, по какъв начин смятате, по какъв начин ще се промени температурата на акцията оттук насетне?
- Бих желал единствено да въведа една лека промяна във въпроса ви, тъй като той е насочващ както въпросите на Крис Уолъс по времето на дебата, който от самото начало фаворизираше Байдън против Тръмп (шегичка). Доналд Тръмп не е лежащ в болница.

Според информацията, която имам от протокола на Белия дом от нощес (б. р. петък вечер), когато отпътува за болничното заведение „ Уолтър Рийд “ в Бетезда, Мериленд, президентът е траял да работи до късно вечерта.

Преместването му в болнична конюнктура не е нищо повече от взимане на най-високо равнище превантивни ограничения, въпреки всичко той е президентът на най-силната страна в света. Ще ви опиша, нещо - даже нощес имаше протест на почитатели с лозунги и плакати в негова поддръжка пред болничното заведение.

Когато президентът ги видя, той изпрати един от своите асистенти с кошница шоколадова бонбони „ Kisses “ (Целувки) на своите поддръжници, измежду които и аз се облажих. Но да оставим бонбоните. Аз персонално имах удоволствието да го видя по какъв начин излетя с президентския хеликоптер “Marine 1 “ без всякаква асистенция, козирува пред посрещащия го екипаж.

Човек с заплаха за здравето нямаше да го оставят самичък без компаньон да се качва. За необятната публика ще е забавно да знае, че там, където ще прекара идващите няколко дни Доналд Тръмп има специфичен президентски кабинет, сходен на този в самолета „ Air Force 1 “, снабден с всички вероятни запаси, средства и информационни системи, позволяващи на 100 % да извършва отговорностите си като водач на Съединени американски щати.

- Т.е. има водач в самолета?
- Категорично! Има водач в самолета. Синът на президента, Доналд Тръмп - младши даде в детайли изявление за диалозите които е водил с Тръмп старши и, мисля, че убеди всички, че няма защо да се тормозят, че той би могъл да пропусне и минута от отговорностите си.

Да, от през днешния ден, неделя, имаме към този момент пресни вести, президентът направи 4-минутно послание към хората, които го поддържат и, които му желаят бързо излекуване. В него той уточни, че това отношение към него го въодушевява и работи от болничния си кабинет със същото движение, с което би работил и от Белия дом.

- Предполагам мнозина – и лекари, и читатели, политици си задават въпроса – а какво прави в американският президент в болничното заведение, на какви процедури е подложен, по какъв начин го лекуват?
- По думите на сегашния му персонален доктор от Белия дом Шон Конли и на някогашния му лекар Рони Джаксън, медикаментите, които Доналд Тръмп взима постоянно, са ежедневна ниска доза аспирин, витамин Д, витамин Ц, хранителна добавка с цинк и поддържащи имунната система препарати. Новото, което е въведено от през вчерашния ден, съгласно неговите, лекари е ремдесивир и редженерон, коктейл от най-просто казано антитела. Това е новото.

-Мелания, настрана от президента Доналд Тръмп си има свои почитатели и фенове, които се вълнуват – какво е здравословното положение на първата дама на Съединени американски щати?
-Както Доналд Тръмп, по този начин и тя е със напълно леки признаци, сходни на лека простуда и към този момент няма учредения за терзания за нищо.

-Кой кого е заразил в президентското семейство, имаше неприятни клюки, че те не живеят дружно?
-Да, до известна степен тази неприятна вест най-малко разруши мита на злонамерените медии, които непрекъснато се пробват да прокарат концепцията, че бракът на Мелания и Доналд Тръмп е надали не мним и те не живеят дружно.

Самият факт, който и “вещицата ковидия 19” одеве удостовери, е че те прекарват извънредно доста време дружно, макар че техните графици на уговорките са много разнообразни.

- Как се трансформира самата акция? Това имах поради като питах за температурата при започване на диалога ни – жалят ли го, повече ли го удрят? Отразява ли се здравната диагноза на борбата за Белия дом?
- Ако възприемем въпроса като затворен – отговорът е недвусмислено да. В по-широк смисъл акцията на Джо Байдън, споделям акцията, а не самият претендент, тъй като той е фигурант, те незабавно се възползваха от опцията и изпратиха Джо Байдън и жена му Джил Байдън да вършат обществени изявления, в които сякаш желаят на Доналд Тръмп и на Мелания бързо излекуване и цялостно възобновяване.

Но след тези благи първи фрази в изявленията и двамата в продължение на половин един час злорадо обясняваха за това какви огромни неточности Тръмп е направил с пандемията, с ограниченията и, че надали не самичък си е заслужил това да се разболеe.

Уви, специалистите настояват, че заразността и характерностите на вируса са такива, че прецизните ограничения и постоянното тестуване изобщо не избавят ситуацията, тъй като може да се каже, че Доналд Тръмп е най-пазеният от COVID-19 човек на планетата и все пак се болести.

- Новината за ковид на Тръмп ще докара ли до някаква динамичност в електоралните настройки, излязоха ли към този момент някакви изследвания?
- Както стана ясно при изборите през 2016 година, на тези изследвания не може да се разчита доста, тъй като тук я има тази теза за безмълвното болшинство (подкрепящите Тръмп). За да не бъдат обиждани и наричани фашисти, ксенофоби, расисти и прочие, огромна част от тях отхвърлят отговор или не са откровени пред анкетьорите.

Докато в това време тези,които поддържат Байдън и демократите са по-гласовити и много самоуверено оказват своята поддръжка. Конкретно във връзка с новината гласоподавателите са три категории. Едните са твърдата база гласоподаватели на Доналд Тръмп, които безусловно постоянно ще гласоподават за него, другите са твърдата база на демократите, които постоянно ще гласоподават за демократи, без значение какво се случва.

И остава най-флуидната и най-непредвидима, въпреки и неголяма част - нерешилите. Засега няма изследване, което да даде някакъв тип наклонност или индикация по какъв начин тази вест ще повлияе върху тях. Като цяло това събитие дава обаче малко боеприпаси на демократите, като изкарва на напред във времето тематиката, обвързвана с ковид и им дава опция да хулят по Тръмп и по това какви ограничения е взел.

- Някои медии започнаха да приказват апетитно за хипотезата за предаване на властта на вицепрезидент, че и респективно какво ще стане в случай че вицепрезидентът Майк Пенс и той вземе, че пипне короната – стои ли сходна догадка в дневния ред на американските наблюдаващи?
- За тяхно злощастие, на тези медии, Доналд Тръмп е здрав като бик и продължава да работи и през днешния ден, с риск да се повторя. Но в случай че ще приказваме за конституционна корекция номер 25 в нея т. 3 и 4 уреждат доста прецизно какво се случва, в случай че не дай си Боже един президент по лично предпочитание усети, че е в полза на страната да отстъпи ръководството на своя вицепрезидент (т. 3) или, в случай че по някаква причина той физически не е в положение да ръководи и неговият кабинет се събира и взема решение дали вицепрезидентът да поеме ръководството (т. 4).

Тази корекция се наложи и влезе в действие след убийството на президента Кенеди на 22 ноември 1963. Засега няма догадка, която да постанова потребление на тези ремонти.

- Ситуацията основава терзания в и отвън Америка, има и медийни спекулации, че враговете на Америка, може да се възползват от „ здравното неразположение “ на президента и да ревизират готовността на американската войска посредством провокации – терористични, районни, военни маневри и прочие. Има ли от какво да се тормозят американците и Западната цивилизация?
- В няколко от медиите към този момент имаше информация, че разследващите данни, с които разполага разузнаването на този стадий не посочват да се чакат сходни провокации, още повече, че в този момент към този момент президентът Тръмп не е трансформирал работната си стратегия, както към този момент показах, а вицепрезидентът Пенс даде негативни проби за COVID-19.

- Във вторник се чака аудиенция на военния министър Красимир Каракачанов в Пентагона за среща с американския му сътрудник Марк Еспър за българо-американското съдействие в региона на защитата. Като преводач на Тръмп чакаме, че вие ще посрещнете нашата делегация дружно с Еспър в Пентагона – какви тематики ще бъдат повдигнати по време на тази среща?
- Вие вестник ли сте, или разследваща работа? Хахаха. Както и преди съм ви казвал, едно от моите професионални отговорности като преводач на това равнище е да не разясня и споделям информация от кухнята, с изключение на такава, която е споделена необятно в медиите, налична в открити източници.

Единствено мога да потвърдя, за мен ще е чест да бъда част от поредна такава историческа среща. Убеден съм, че ще има подробни вести и чакам несъмнено те да бъдат позитивни за двустранните връзки.

- От изявленията ви във Facebook и от настоящия ни диалог оставам с чувството, че стискате палци на Тръмп, каква е прогнозата ви за крайния излаз от президентската конкуренция за Белия дом.
- Моето персонално чувство и очакване е, че Доналд Тръмп ще завоюва изборите, като въпреки всичко един път преминахме през сходен цикъл през 2016 година и нещата ги чувствам по сходен метод.

Тук желая обаче да прибавя нещо. И то е обвързвано с това за какво аз искам в действителност и се надявам Доналд Тръмп да завоюва изборите. Съвсем в резюме: Защото той е президентът на реда и законността, той е президентът на хората и на трудещите се, и на положителната постоянна здрава капиталистическа стопанска система.

Той е президентът, който поддържа интернационалните спогодби, по метод по този начин, че Америка и американският народ да не са губещи. Той е президентът, който реализира най-хубавата в историята стопанска система на Съединени американски щати за всички, в това число в интерес на малцинставта – с най-ниска безработица за афроамериканци, испаноговорящи, с най-висока претовареност на дами на трудовия пазар в Америка.

Той е президентът, който по всякакъв начин се бори за стопанската система и поминъка на Америка в подтекста на COVID-19 и в действителност от 16 % безработица единствено преди няколко месеца макар компликациите свързани с „ вещицата Ковидия 19 “ тази в този момент е на 7,8 %. Той е президентът, който реализира енергийна самостоятелност за Съединени американски щати.

Алтернативата, която демократите оферират, даже не Байдън, който още веднъж показвам, е фигурант, е само бойкот на това, което Доналд Тръмп предлага за сметка на реда в страната, за сметка на стопанската система, за сметка на свободата на жителите, за сметка на плурализма на мненията. Това не може да бъде стратегия за бъдещето на Съединени американски щати.

С други думи изборът на Тръмп ни води към подчинение на космоса и звездите, изпращането на жена астронавт на Луната и изпращането на астронавт на Марс, до момента в който изборът на Джо Байдън ни води към разпад на обществото и стопанската система и ни връща в каменната епоха.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР