Проф. Мермерски се занимава с въпросите на стареенето и храненето

...
Проф. Мермерски се занимава с въпросите на стареенето и храненето
Коментари Харесай

Професор Мермерски Е Категоричен! Ето На Какъв Хранителен Режим Трябва Да Минем След Великден!

Проф. Мермерски се занимава с въпросите на стареенето и храненето повече от 60 години.

„ На диета от зеленчуци и сурови плодове би трябвало да преминат хората и да позабравят тежките месни артикули ”, поучава той, написа уеб сайтът zdrave.to. „ За да не се стресира организма ни обаче, чак на третия ден след празниците би трябвало да помислим за детоксикация на организма. След следващото великденско преяждане би трябвало да има най-малко три дни пост. Нещо леко и зелено би трябвало да се приема, в дребни порции и по-начесто ”, добавя професорът.

„ Движете се интензивно всеки ден. Редовната работа на мускулите усъвършенства самочувствието, работоспособността и съня, понижава напрежението и риска от затлъстяване и остеопороза, подтиква функционалностите на всички органи и системи ”, споделя Мермемрски.

Според професора заболяванията могат да бъдат избегнати посредством филтриране на организма. „ Много е елементарно да се реализира филтриране на организма – не изисква куп пари, а единствено да си създадеш табиет да изпиваш заран чаша топла вода с 1 лъжица мед и 1 лъжица ябълков оцет. Така се укрепва и имунната система, спираш вирусите и бактериите, създаваш си преграда против болестотворните кафези. Лъжица мед с орехи, взети заран на гладно, отдалечава рака от нас, дава сили да започнете деня си с нужната сила ”, поучава експертът.

Проф. Мермерски поучава да минем на пост след Великден

Професорът поучава още да акцентираме на плодовете и зеленчуците с пурпурен цвят, тъй като те се борят сполучливо с тежките заболявания. „ Като цяло плодовете и зеленчуците с пурпурен цвят сполучливо борят тежките заболявания, тъй като съдържат огромно количество бетакаротин, който унищожава канцерогените. Такива са още цвеклото, ягодите, доматите, дори прасковите. Брюкселското зеле, броколито, лютите чушки пък защищават от рак на простатата и панкреаса ”, споделя той.
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР