Проф. Любомир Тимчев е награден с Почетен знак на МВР

...
Проф. Любомир Тимчев е награден с Почетен знак на МВР
Коментари Харесай

Доц. д-р Иван Видолов е новият ректор на Академията на МВР

Проф. Любомир Тимчев е награден с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи - II степен за реализирани резултати и във връзка пенсионирането му

Досегашният ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи проф. дн Любомир Тимчев получи Почетен знак на Министерство на вътрешните работи - II степен. Връчи го заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер. Отличието е израз на голямото почитание на управлението на Министерство на вътрешните работи към Вас и Вашия труд. Изборът на преподавателската специалност е заслужен избор. В продължение на няколко десетилетия Вие изградихте генерации положителни чиновници на Министерство на вътрешните работи. Нашата Академия заема лидерска позиция в направление „ Национална сигурност ". Благодаря на Вас и на целия екип - съобщи заместник-министър Бернер. Новите провокации дават нови благоприятни условия. Продължавайте да развивате потенциала на АМВР, с цел да бъде образованието на бъдещите ни сътрудници пълноценно и съответно - пожела той на новия ректор.
Със заповед на министър Христо Терзийски на длъжността е назначен досегашният декан на Факултет „ Полиция " доцент доктор Иван Видолов. Не може да се осланяме на досегашните триумфи. Трябва да се направи още доста, с цел да влагаме в бъдещето. Добрата подготовка е единственият път, с цел да могат чиновниците на Министерство на вътрешните работи добре да извършват отговорностите си - уточни доцент Видолов.
На късата гала участваха още заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Стоян Темелакиев, шефът на Дирекция „ Вътрешна сигурност " старши комисар Стефчо Банков и преподаватели в Академията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР