Проф. Константинов с апокалиптична изборна прогноза: Лоши неща ще се

...
Проф. Константинов с апокалиптична изборна прогноза: Лоши неща ще се
Коментари Харесай

Проф. Константинов с апокалиптична изборна прогноза: Лоши неща ще се случат!

Проф. Константинов с апокалиптична изборна прогноза: Лоши неща ще се случат! Световни първенци сме по брой избори за една година. Спечелихме доста значимо първо място. Да им пристигна малко ум на политиците, сподели математикът.
„ Информационно обслужване “ може да поеме 6-7 избора
годишно, колкото има. Партиите обаче не е хубаво да издевателстват върху българския народ, тъй като може да му писне и да предприеме по-груби ограничения. Това разяснява пред Българска национална телевизия математикът проф. Михаил Константинов.
По думите му никой няма да завоюва или да загуби
от това дали има регион „ чужбина “, тъй като всички гласове най-после се взимат, поставят се в една кутия и се споделя коя партия какъв брой мандата ще има.
 Проф. Константинов с апокалиптична изборна прогноза: Лоши неща ще се случат!
„ Видин би трябвало да има три мандата, само че това не е сериозен мотив за диалог “, уточни той.

„ Българската политическа класа няма да одобри този бонус 50 мандата, както в Гърция. Предишните избори бяха извоювани от ГЕРБ, само че в този момент, в случай че втората и шестата партия се обединят, може да завоюват вота.
Подобни диалози се водят в кафенетата.
С механически средства не може да се взема решение политическа рецесия. Тя може да се реши с политически средства. Като едно извънредно политическо средство е политически прелом. Мисля, че сме надалеч от там, само че би трябвало да го имаме мислено, тъй като в България е имало много преврати. Имало е някои хора, които са взели участие във всички преврати, забележителни превратаджии “, напомни специалистът.

„ В момента втората и шестата мощ имат 73 мандата, а ГЕРБ – 67. По същата логичност при втория мандат
Политическа партия можеха да предложат кабинет, само че не го направиха.
Няма никакво значение какъв брой мандата има по региони, от чужбина. Зависи по какъв начин ще гласоподават хората. И как партиите ще решат да излязат от тази патова обстановка поради това, което ни чака “, сподели още проф. Константинов.
„ Ако се резервира тази обстановка, с някои хора ще се случат
неприятни неща. В момента има огромна опасност пред Европа и света, а в това време ние слагаме върхове по избори. Световни първенци сме по брой избори за една година. Спечелихме доста значимо първо място. Да им пристигна малко ум “, отсече математикът.
Той разяснява и референдумите,
които „ ИТН “ (ИТН) и „ Възраждане “ провеждат.

„ В момента е доста по-нисък прагът един референдум да бъде сполучлив. Референдумът на Има Такъв Народ има нулев късмет да мине, тъй като няма кой да им свика Велико национално заседание за смяна в конституционния ред, а точно прекосяване към президентска република. Няма да стане! Това говорене само ще донесе гласове за Има Такъв Народ.
Българският народ е задоволително уплашен,
само че референдумът за еврото няма да има позитивен резултат. Това е рисково, тъй като на национално допитване се подлага нещо, което радикално опонира на досегашния курс на страната.

Но самите политици би трябвало да имат поради, че в случай че не престават да се държат по този възмутителен метод, ще създадат вероятни и такива решения “, сподели още математикът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР