Проф. Габровски със сигурност може да отвори и най-дебелата глава,

...
Проф. Габровски със сигурност може да отвори и най-дебелата глава,
Коментари Харесай

Операция „Трепанация“

Проф. Габровски сигурно може да отвори и най-дебелата глава, с цел да излезе отровното напрежение и пациентът да бъде избавен, без даже да усети какво му се случва.

Няма 100% гаранция, че пациентът ще се върне към естествената политика, само че пък няма и да е изгубил изцяло работоспособност.

Това ще се случи идната седмица. Ето по какъв начин.

Кабинетът „ Габровски “ има декларираната ясна поддръжка от 115 депутати в 48-ия парламент (ГЕРБ-СДС: 63, Движение за права и свободи: 36, „ Български напредък “: 12), и срамежливата – на още най-малко дузина национални избраници.

За да бъде гласуван кабинетът, е нужна нормално болшинство – 50%+1 от присъстващите в залата.

Простата математика демонстрира, че е задоволително тъкмо 11 депутати да не се записват, и „ Габровски “ поема изпълнителната власт. Твърде е допустимо за доста по-дълъг интервал от в началото предлагания – до локалните избори. Последното, в случай че се случи, дебелите глави да се сърдят на себе си.

Разбира се, допустимо е тази близо дузина депутати и да се записва, и да съобщи персонална позиция, друга от партийните им управления.

И в двата разновидността професорът може да отваря черепите на дебелите глави с високо мозъчно напрежение по този начин, че след това да са му признателни като избавени пациенти.

Днес две от дебелите глави съществено се уплашиха, че техни депутати могат да „ избягат “ при самата интервенция.

Едната от тези глави има задоволителни учредения да се опасява, защото е с опит по какъв начин се пазарят депутати (от един гологлав меринджей).

Но защото дебелите глави не схващат от животоспасяващи интервенции, може всичко да стане и по надалеч тежък за тях метод – с третия мандат, който ще отиде (повече от очевидно), при артилериста.

А такива хора са подготвени да гърмят и то не с леки оръжия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР