Проф. Димитър Недялков - полк от резерва и преподавател във

...
Проф. Димитър Недялков - полк от резерва и преподавател във
Коментари Харесай

Проф. Димитър Недялков: Това е война с българи, можем да предложим място за преговори по Черноморието

Проф. Димитър Недялков - полк от запаса и учител във военната академия, разяснява войната в Украйна в предаването " Лице в лице " по БТВ: 

" Според мен, задачите на Русия са цялостен надзор над територията на Украйна, цялата Украйна. По метода, по който са структурирани ударите, мисля, че те ще стигнат до западните граници на страната. Ще открият надзор над територията и евентуално държавно управление, което да е преференциално на Руската федерация. Това са задачите, до каква степен е допустимо, е въпрос на обстановката в идващите 7-10 дни. Операцията навлиза в съдбоносен стадий и всичко зависи от това, което ще се случи на бойното поле - съпротивата на украинците против нашествието. 

Населението на Украйна не е еднородно, хората там са с друга настройка, някъде съветските войски минават бързо, другаде съпротивата е яростна. Операцията не се развива по упованията на съветското командване, силите са неравни, значима е реакцията на международната общественост. 

Светът е комплициран сега, западните страни не престават да купуват нефт и газ от Русия, там парите си текат. Има известна доза двуличие в цялото държание на нашите съдружници. 

От двете страни на фронта се бият българи, това е една братоубийствена война за нас. Можем да предложим място за договаряния. Варна, Балчик, Бургас са стратегически региони, комфортни за договаряния. Ние сме страна член на НАТО и Европейски Съюз и е добре да предложим опция за двете страни и за съюзите. Не пречи да опитаме. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР