Проф. Дайнов посече вицепремиера Калина Константинова в ефира на Нова.Ако

...
Проф. Дайнов посече вицепремиера Калина Константинова в ефира на Нова.Ако
Коментари Харесай

Проф. Дайнов посече вицепремиера Калина Константинова в ефира на телевизия

Проф. Дайнов посече вицепремиера Калина Константинова в ефира на Нова.

Ако я намаше гражданската реакция против думите на вицепремиера Константинова, в този момент нямаше да има регионални шефове в лагера в Елхово, в който са настанени украинските бежанци. Аз реагирах надменно поради високомерното и презиращо хората изявление на български служител в нейно лице, и това високомерно пренебрежение към слабите постоянно в България идва, с цел да прикрива неспособността на администрацията, българската, генерации наред да бъде обикновено проведена и за следващ път се оказа, че създава единствено безпорядък. Да започнеш да обвиняваш жителите, жертвите и най-слабите, които са бежанците. Те на мен могат да ми се карат, да ми викат, да ме подритват, тъй като аз съм български жител и аз мога да пиша недоволства, да приказвам с техния шеф.

Това сподели по Нова Тв проф. Евгений Дайнов за изказването на вицепремиера Калина Константинова за украинските бежанци у нас.

Отношението на една цивилизована страна се вижда по това по какъв начин тя се отнася към най-слабите хора, които са на нейната територия. Да им казваш, аз вземам решение, че приключвам програмата, аз няма да позволи повече нито един рейс и трен, аз вземам решение дали да имате права, това не е европейско, това не приказва за европейската цивилизация. Това, което приказва тази жена, приказва за азиатската дивотия, а ние сме европейска страна, и почтено да ви кажа, генерации наред ми омръзна администрацията да презира най-слабите, добави проф. Евгений Дайнов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР