Проф. д-р Селчук Пекер е един от най-търсените неврохирурзи в

...
Проф. д-р Селчук Пекер е един от най-търсените неврохирурзи в
Коментари Харесай

Неврохирург от световна класа консултира безплатно в България

Проф. доктор Селчук Пекер е един от най-търсените неврохирурзи в Турция и измежду най-опитните експерти в света в региона на радиохирургията и лекуване с Гама нож, ще съветва гратис пациенти в София на 24 и 25 януари 2020 година Заедно с него у нас идва и проф. доктор Фериха Йозер, невролог от екипа на проф. Пекер, известна с триумфите си в лекуването на заболяването на Паркинсон и други двигателни нарушавания.
В дългогодишната си кариера проф. Селчук Пекер е натрупал опит в радиохирургията с над 9000 пациенти, което го подрежда измежду най-опитните експерти в света. Публикувал е 109 публикации в реномирани научни журнали. Представил е над 180 презентации на интернационалните и национални симпозиуми. Към момента работи в Университетска болница „ Коч “( Koç University Hospital) в Истанбул, където разполага с последно потомство Гама нож – Gamma Knife Icon. Гама нож се употребява за лекуване на доброкачествени(тумор на хипофизата, хемангиобластоми, хордоми и доста други) и злокачествени мозъчни тумори, артериовенозни малформации и двигателни нарушавания. Основното преимущество на Гама ножа е опцията за хирургично лекуване без отворена интервенция, прорез, упойка, болежка и дълготрайно възобновяване. Последното потомство Гама нож на Icon разрешава лекуване на пациенти с тумори над 3,5 см., както и стабилизиране на главата с маска вместо с железна рамка, както при предходните модели.
Освен при мозъчни тумори, екипът на болница „ Коч “ се откроява и с триумфите си при лекуването на двигателни болести, в това число тремори при болест на Паркинсон, дистония, есенциален тремор. При част от пациентите с такива диагнози медикаментозното лекуване се оказва неефективно или провокира обилни странични резултати. При част от тези пациенти може да се приложи хирургична интервенция, която според от случая може да бъде три типа: дълбока мозъчна стимулация, RF термокоагулация или радиотерапия с Гама нож. Дали и кой хирургичен способ да се приложи вземат решение екип от лекари, профилирани в лекуването на тези болести.
Пациентите, искащи да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Селчук Пекер и проф. доктор Фериха Йозер в София на 24-25 януари би трябвало да се запишат авансово на тел. 0879 977 402 или 0878 500 940, както и да дават всички медицински документи, с които разполагат досега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР