Проф. д-р Ивайло Старибратов е кандидатът за кмет на Пловдив

...
Проф. д-р Ивайло Старибратов е кандидатът за кмет на Пловдив
Коментари Харесай

Проф. д-р Ивайло Старибратов е кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ

Проф. доктор Ивайло Старибратов е претендентът за кмет на Пловдив на коалиция ПП-ДБ. В момента се организират национални препоръки, които би трябвало да утвърдят направените номинации по райони, написа Plovdiv24.bg.
 
" Все още не мога да разясня изрично, защото следва утвърждението на номинацията на национално равнище от националните препоръки ", сбито разяснява проф. Старибратов номинацията си от пловдивските организации.
 
Очаква се при започване на идната се седмица да бъде направено и публично изказване от ДБ/ПП по тематиката за локалните избори.
 
Проф. доктор Ивайло Старибратов е учител в катедра " Компютърни технологии " към Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ", началник е на Катедра " Методика на образованието и квалификацията ".
 
В продължение на 13 години бе шеф на Математическа гимназия " Акад. Кирил Попов " - Пловдив. Председател е на пловдивската секция на Съюза на математиците в България. Той бе депутат в 46-ото Народно заседание, определен от листата на " Демократична България " в Пловдив.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР