Проф. д-р Христо Минков Мермерски има издадени 13 книги в

...
Проф. д-р Христо Минков Мермерски има издадени 13 книги в
Коментари Харесай

Известната рецепта на проф. Мермерски, която помага при рак и още 100 болести

Проф. доктор Христо Минков Мермерски има издадени 13 книги в региона на лекуването на заболявания, здравословно хранене, национална и естествена медицина. Работи в тази област от далечната 1957г., като самичък е разкрил лечебните качества на над 200 храни и билки.
Тази негова рецепта е известна с неповторимото си деяние върху целия организъм. Според хората, които са я пробвали, въздействието ѝ върху тялото е " необикновено ". Тя пречиства кравоносните съдове и бъбреците, лекува сърцето, усъвършенства имунитета, работата на мозъка и паметта. Той споделя, че тя оказва помощ и при всички типове рак. Използвана е и за подсилване на имуната система и възкръсване на организма след интервенция.
Необходими артикули 15 лимона 
12 глави чесън
1 кг мед
400 гр пшеница
400 гр орехи

Начин на подготвяне 1. 400 грама пшеница се слага в стъклен буркан и се залива с вода. След 10-12 часа пшеницата се прецежда през чиста забрадка, а зърната се измиват хубаво. След 24 часа зърната на пшеницата би трябвало да са с дължина от 1-2 мм.
2. Пшеничните кълнове първо се мелят в машина за кафе дружно с орехи и чесън. Мелят се лимоните дружно с кората и по-късно всичко дружно се смесва в емайлиран съд. Постепенно се прибавя мед и би трябвало да се бърка, до момента в който се получи хомогенна маса.
3. Напитката се сипва в стъклен буркан и се слага в ледник.
4. След три дни лекарството е готово за пиянство.

Дозировка Тази напитка се приема 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане, предлага.
В случаите на рак се приема на всеки два часа.
Напитката по рецептата на Мермерски въздейства доста добре на здравето, подмладява тялото и съдържа всички нужни витамини, минерални соли, биоактивни субстанции, въглехидрати, протеини и растителни мазнини, усъвършенства и работата на всички вътрешни органи и жлези.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР