Проф. д-р Чавдар Славов е роден през 1953 г. в

...
Проф. д-р Чавдар Славов е роден през 1953 г. в
Коментари Харесай

Проф. д-р Чавдар Славов: Изкривяването на половия член често води до...

Проф. доктор Чавдар Славов е роден през 1953 година в София. През 1979 година приключва Медицинската академия в София, а през 1984 година придобива и компетентност “урология”. От 1988 година е претендент на медицинските науки, като през 1995 година става доцент по урология, завеждащ бранш.

От 2007 година е лекар на медицинските науки, а от 2008 година е професор по урология. През 2010 година получава степен магистър по “Здравен мениджмънт” в УНСС. От 2009 до 2013 година е шеф на Клиниката по урология в УМБАЛ “Александровска”, София. От 2013 година до 2014 година е зам.-министър в Министерство на здравеопазването.

В момента е шеф на Клиниката по урология и андрология в УМБАЛ “Царица Йоанна - ИСУЛ” - София и методически началник на Клиниката по урология към университетска болница “Дева Мария”, гр. Бургас. Национален съветник е по урология.

Бил е зам.-декан на Медицинския факултет при МУ-София и дълготраен член на факултетния и университетския съвет при МУ-София, член на непрекъснатия Комитет при районния съвет на СЗО, ръководител на Експертен съвет по превантивна медицина; ръководител на Експертен съвет за редки заболявания и други През 2014 година е определен за чл.- сътрудник на Българска академия на науките.

До какво води изкривяването на половия член четете в най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР