Проф. д.п.н. Кирил Аладжов (75) е бивш атлет, университетски преподавател,

...
Проф. д.п.н. Кирил Аладжов (75) е бивш атлет, университетски преподавател,
Коментари Харесай

Напълнете стадиона "до козирката" и не ви трябва спонсор

Проф. д.п.н. Кирил Аладжов (75) е някогашен спортист, академични учител, създател на повече от 100 научни изявления, 4 монографии и 10 книги. Издал е няколко методически управления в региона на груповите спортове. Носител е на орден за особени заслуги към българския спорт от 1986 година Член е на Съюза на учените. Мнението му е от профила му във " Facebook " и е във връзка ангажирането на почитателите на футболния клуб " Левски " да беседват с премиера Бойко Борисов за финансирането на тима. Собственикът му Васил Божков преди дни съобщи, че в случай че му спрат " Национална лотария ", няма да може да го устоя.

Уважаеми почитатели на ПФК " Левски ", да се показва, с цел да не ме критикувате!

Брат съм на футболиста с най-вече мачове за цялата история на клуба –

Стефан Аладжов (все още жива легенда), играл като титуляр цели 14 години (!) за обичания ви " Левски " и единствено с три жълти картона в дългата си кариера. Стефан е играл на две международни шампионати и е " Футболист на годината " за 1970 година.

За ваше сведение тогавашните ФУТБОЛИСТИ си изкарваха заплатите и наградите (за непрекъснатите си победи) и от получените доходи от билетите на посетителите. Стадионите постоянно бяха цялостни догоре, както казвахме – до козирката. Сега на " Герена " няма и козирка!

Вие сте стотици хиляди, напълнете стадиона както в миналото и не ви би трябвало спонсор!

В тези години нямаше даже един чужденец. Сега за един несъвършен задграничен състезател се заплащат пари що се касае за цялата детско-юношеска школа! Последните 10 години при 13-14 картотекирани задгранични футболисти тимът се " бори " за второ-трето място. Приятна вечер!

 Стадионите постоянно бяха цялостни догоре, както казвахме – до козирката. Сега на
© "Фейсбук "/Кирил Аладжов

Стадионите постоянно бяха цялостни догоре, както казвахме – до козирката. Сега на " Герена " няма и козирка!

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сблъсъкът за
хазарта (41)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР