Проф. Боян Христофоров е един от водещите учени и специалисти

...
Проф. Боян Христофоров е един от водещите учени и специалисти
Коментари Харесай

COVID-19 във Франция от първо лице: 86% от населението е ваксинирано

Проф. Боян Христофоров е един от водещите учени и експерти с дълготраен професионален опит във Франция.

Неговата автобиография е дълга - извънреден хирург, някогашен шеф на гастроентерологията на парижката клиника “Кушен”, а от началото на пандемията е измежду експертите в националния спешен щаб във Франция.

86% от популацията на Франция е имунизирано, сподели в " Денят стартира " проф. Христофоров. Сега ще имунизират децата, за тях се избира имунизацията на " Пфайзер ".

Има доста малко случаи на инфектирани, а пък още по-малко са смъртните такива. В момента ограниченията, които работят на територията на страната, са само маски на закрито и зелен документ или негативен тест в заведения за хранене, институции и лечебни заведения.

Според професора хората съблюдават прецизно ограниченията, а в случай че някой е без маска, другите му припомнят да я постави. Разбира се, там също има протестиращи и митинги, само че не против имунизациите, а за правото на избор.

Свободни кревати в лечебните заведения има, а дребното пациенти в тях са неимунизирани. Няма случаи на имунизирани, които са приети в болница.

" Специално бяхме организирали зали, цялостни с коронавирус, в този момент към този момент такова нещо няма. Да кажем в една клиника ще има към 5-6 души, а в реанимация във Франция има 1000 души, само че всичките тези хора са неимунизирани ", разяснява проф. Христофоров.

Той изрази страдание, че има сътрудници, които са срещу имунизацията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР