Проф. Боян Дуранкев има конкретни решения и позиция, каква България

...
Проф. Боян Дуранкев има конкретни решения и позиция, каква България
Коментари Харесай

Румен Петков: От БСП се изгавриха със Станишев

Проф. Боян Дуранкев има съответни решения и позиция, каква България желаеме в Европейския съюз. Той сигурно е по-добрият ляв водач спрямо Елена Йончева. Той не живее в безценен апартамент. Проф. Дуранкев самичък ни предложения да забележим по какъв начин живее след 40 години преподавателска активност. Това съобщи ръководителя на АБВ Румен Петков в предаването "Плюс минус " по Нова телевизия по отношение на евролистата на партията.

"БСП отхвърли да се забележим и да образуваме необятен ляв формат. Изборът е на Българска социалистическа партия ", сподели още той.

"Нинова познава модела на ръководство на Костов и на тройната коалиция. Тогава кой модел се сменя със същите хора в евролиста ", добави Петков.

"Ние ясно споделяме, че сме лява обществено ангажирана партия. Не желая да предрешаваме в кое европейско семейство ще се присъединим ", разкри ръководителят на АБВ.

"Сергей Станишев пое доста подигравка от страна на Българска социалистическа партия. Препоръчах му да се отдръпна. Българска социалистическа партия води борба против хора от партията си ", приключи Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР