Проф. Балтов е бил изписан от Пирогов“ около 11:00 ч.

...
Проф. Балтов е бил изписан от Пирогов“ около 11:00 ч.
Коментари Харесай

Изписаха проф. Балтов от „Пирогов“

Проф. Балтов е бил изписан от „ Пирогов “ към 11:00 ч. през днешния ден. В сряда той бе признат по неотложност в до неотдавна ръководената от него болница с хипертонична криза, която вече е изцяло овладяна.

Дадени са му 20 дни болнични, като през това време би трябвало да посещава лечебното заведение за контролни проследявания на кръвното налягане. Посъветван е и да почива повече, както и да не се подлага на стрес, заяви в. „ 24 часа “.

Лекарят благодари на сътрудниците си, които са реагирали бързо и са овладели хипертонията. Той бил приет в интензивно поделение на болничното заведение с над 240 горна граница на кръвното налягане.

В продължение на повече от седмица чиновници на „ Пирогов “ стачкуват в отбрана на проф. Балтов, който бе освободен от поста на изпълнителен шеф на болничното заведение от служебния здравен министър Стойчо Кацаров. В писмо, изпратено до президента Румен Радев и премиера Стефан Янев медиците настояха за преустановяване на „ ужасяващия “ тормоз и желаеха оставката на Кацаров. Вчера огромна част от тях придвижиха митинга си пред президентството.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР