Проф. Асен Балтов обяви, че се отказва от депутатското си

...
Проф. Асен Балтов обяви, че се отказва от депутатското си
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Отказвам се от депутатското място, за да бъда полезен на хората като лекар

Проф. Асен Балтов разгласи, че се отхвърля от депутатското си място, за продължи да оказва помощ на хората като доктор. Бившият началник на „ Пирогов “ и един от най-хубавите хирурзи-ортопеди в България съобщи, че избира да остане в услуга на обществото като доктор. Проф. Балтов бе кандидат-депутат от ГЕРБ, като към този момент е бил и депутат.

Ето какво написа проф. Балтов:

Скъпи другари и съидейници,

Искам да благодаря на всички, които ме поддържаха, като претендент за депутат от листата на ГЕРБ-СДС за 49 Народно събрание. Поради нормативни ограничавания, обаче националният представител няма право да бъде на различен трудов контракт, даже и да е доктор.

В този смисъл взех решение да се откажа от депутатското си място, тъй като смятам, че ще бъда по-полезен за хората и обществото като лекар- ортопед травматолог. Надявам се хората, които са ме подкрепили да не бъдат разочаровани, тъй като по-голяма част от тях са мои пациенти, другари, които знаят, че идеята ми в живота е да оказвам помощ на хората, без значение дали е на болничен или парламентарен терен.

Благодаря на всички за поддръжката!

Успех на всички сътрудници в 49 Народно събрание.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР