Проф. Андрей Чорбанов е диагностициран на 19 март с COVID-19

...
Проф. Андрей Чорбанов е диагностициран на 19 март с COVID-19
Коментари Харесай

Истината излезе наяве: От болницата казаха дали лекуват проф. Чорбанов от коронавирус

Проф. Андрей Чорбанов е диагностициран на 19 март с COVID-19, при осъществен в УМБАЛ „ Свети Иван Рилски “ ЕАД-София бърз антигенен тест, с позитивен резултат. След което е ориентиран за диагностично уточняване и оценка на потребността от болничен банкет към УМБАЛ „ Света Анна “-София АД.

Това оповестиха от лечебното заведение след запитвания за положението на проф. Андрей Чорбанов, шеф на департамент " Имунология " в Института по микробиология на Българска академия на науките и претендент за народен представител.

От болничното заведение прецизират, че е бил осъществен още един бърз антигенен тест и PCR тест, които са се оказали позитивни. Всички проучвания са отразени в Националната система за регистрация на COVID-19.

След осъществени образни и диагностични проучвания и съвещания с разнообразни експерти, положението на пациента е оценено като приблизително тежко и е предложено болнично лекуване.

Проф. Чорбанов е настанен за болнично лекуване, като му се организира общоприета терапия, без прилагане на ВИП услуги. Той е в нормализирано положение с трендове за възстановяване.

Информацията се дава след извършен диалог и получено единодушие от проф. Андрей Чорбанов, прецизират от лечебното заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР