Проф. Анастас Герджиков е един умен, красив, образован, спокоен човек,

...
Проф. Анастас Герджиков е един умен, красив, образован, спокоен човек,
Коментари Харесай

Борисов: Проф. Герджиков е ректорът на ректорите - умен, красив, образован и спокоен |

Проф. Анастас Герджиков е един интелигентен, хубав, просветен, спокоен човек, който сплотява нацията, а не деспот. Той е ректорът на ректорите, какъв по-голям обединител може да имаме, съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на изложба на Вежди Рашидов в покрайнините на София.

" Радев не е храбрец, че да приказва за мен, че се укривам. Нека приемем, че е прав – излизаме аз и той – резултатът дали е 60/ 40, 50/50, един Господ знае. Резултатът ще бъде страната разграничена на две, народът на две, ненавиждаме се, обичаме се, това ли е задачата? ", попита риторично той.

По думите му би трябвало да се търси човек, който да събере всички дружно и да не се меси. 

" Радев от самото начало се изживява като министър председател и президент, и ръководещ деспот. Българска социалистическа партия ли е негова партия, или не? Не видях Българска социалистическа партия да го изидига с Инициативен комитет ", разяснява някогашният министър председател. 

Бойко Борисов се надява ГЕРБ да бъде първа политическа мощ на парламентарните избори и чака симпатизантите на ГЕРБ да поддържат " един интелигентен, хубав, просветен, спокоен човек, а не деспот " на президентските. 

" Кандидатът за вицепрезидент ще бъде определен от проф. Герджиков, тъй че оказваме помощ с каквото можем, гледаме си парламентарните избори ", разгласи той. 

Лидерът на ГЕРБ разкритикува служебното държавно управление, което съгласно него е изхарчило половин милиард в рецесията. Той смята, че поради тяхното " насяване на ненавист и разделяне ", България продължава да няма постоянен кабинет. 

" В продължение на шест месеца те демонстрираха, че друго не могат. Спад във всяко едно отношение: инфлация, цени нагоре... Тежка е ориста на тези, които ще ръководят в интервала ноември - февруари ", смята Борисов. 

" Единият вика " Борисов да се отдръпна с цел да можем да работим с ГЕРБ ", а другият желае да се кандидатирам. Не мога да им угодя! ", коменира още той.

Преди дни Румен Радев прикани Борисов да се кандидатира за президент, а " другият " евентуално е водачът на " Демократична България " Христо Иванов, който моли ГЕРБ да се разграничи от Борисов преди време. 

Бившият министър на образованието Красимир Вълчев, който е част от Инициативния комитет издигнал проф. Герджиков сподели, че при започване на седмицата и имало среща сред професора и Бойко Борисов. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР