Проф. Александър Чирков сподели идеята си за изграждане на нов

...
Проф. Александър Чирков сподели идеята си за изграждане на нов
Коментари Харесай

Нов кардиологичен център може да заработи в Пловдив

Проф. Александър Чирков показа концепцията си за създаване на нов кардиологичен център в Пловдив. Той ще служи за продължаващо образование на лекари и медицински експерти като към него ще има огромна прилежаща болница. Проф. Чирков показа плана си пред кмета на Пловдив Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на.

Предвижда се терен от 12 декара, които вероятно могат да бъдат отделени от незастроения терен на Белодробна болница. Категоричен съм, че болница „ Димитър Кудоглу “ няма да се събаря и ще бъде възобновена.

Проектът на проф. Чирков е на стойност 50 млн. евро като за него са привлечени частни вложители и фондове и има поддръжката на европейския комисар по опазване на здравето и сигурност на храните Витянис Андрюкайтис.

От през днешния ден светилото в кардиологията проф. Чирков ще бъде съветник на МБАЛ „ Св. Мина “ като част от проекта за излекуване на болничното заведение. Той показа, че е избрал МБАЛ „ Св. Мина “, тъй като вижда огромен капацитет в нея и екипа й.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР