Проектонационалите от Зона Пловдив разгромиха връстниците си от Зона Благоевград

...
Проектонационалите от Зона Пловдив разгромиха връстниците си от Зона Благоевград
Коментари Харесай

Проектонационалите от Зона Пловдив не оставиха шансове на Зона Благоевград

Проектонационалите от Зона Пловдив разгромиха връстниците си от Зона Благоевград с 5:1 във втория ден от “Турнира на Талантите ” в София. Това е втора победа за отбора от Пловдив, който през вчерашния ден надделя този на Велико Търново.
 Проектонационалите от Зона Пловдив победиха връстниците си от Велико Търново на старта на Проектонационалите от Зона Пловдив победиха връстниците си от Велико Търново на старта на " Турнир на гениите "
Срещата стартира равностойно, като чистите голови положения липсваха. Все отново в 17-ата минута резултатът бе открит. Васил Иванов се разписа и изведе пловдивчани напред. В последната минута на първата част Бойко Спасов от зона Благоевград можеше да изравни, само че ударът му не откри очертанията на вратата. В продължението на първото полувреме Васил Иванов пропусна да накаже неточност на вратаря на Благоевград, само че при последвалия корнер Иванов въпреки всичко осъществя с удар от въздуха. Така след 45 минути игра отборът от Зона Пловдив водеше с 2:0.

Втората част стартира с добра обстановка за пловдивчани. Хубав пробив на Петър Байраков приключи с удар, само че вратарят мазета в корнер. В ответната офанзива благоевградчани можеха да понижат резултата, откакто Марио Асенов нацели напречната греда след положително центриране на Марио Малинов.
11  Турнир на гениите: Зона Пловдив - Зона Благоевград
В 35-та минута резултатът стана типичен. След страхотна контраофанзива Васил Иванов изведе Росен Кръстев самичък против вратаря и той прати топката в мрежата за 3:0. “Червените ” въпреки всичко съумяха да върнат едно попадение посредством Максимо Димитров. Той се възползва от неточност в защитата на съперника и направи резултата 3:1. Следващата минута обаче пловдивчани още веднъж направиха задатъка си от 3 попадения. Точен бе Максим Запрянов. До края на срещата падна още едно попадение във вратата на зона Благоевград. Мартин Петков от пловдивчани бе прецизен за 5:1. При този резултат пристигна и последния съдийски сигнал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР