Проектокабинетът не е съгласуван с ПП-ДБ, не искам да бъда

...
Проектокабинетът не е съгласуван с ПП-ДБ, не искам да бъда
Коментари Харесай

Николай Денков, Атанас Славов, Андрей Цеков и Катя Пенева подписаха отказ от министерски постове

Проектокабинетът не е координиран с " ПП-ДБ ", не желая да бъда номиниран, безапелационен беше министър председателят в оставка
Николай Денков, Атанас Славов, Андрей Цеков и препоръчаната за здравен министър Катя Панева не желаят да бъдат част от кабинета, който по-рано през днешния ден Мария Габриел предложи на президента.

Проектокабинетът не е координиран с " Продължаваме промяната - Демократична България ". Не желая да бъда номиниран в този Министерски съвет, безапелационен беше Николай Денков. " Аз съм подготвил декларация, че не желая да бъда номиниран в този състав, съобщи той по време на конференция в централата на ДСБ на ул. " Кърниградска " в София след съвещанието на парламентарната група на ПП-ДБ.

На брифинга участваха и министрите, които са представители на ПП-ДБ в проектокабинета, част от които също обявиха, че няма да са част от кабинета. 

Атанас Славов, препоръчан да остане правосъден министър, подписа декларация за отвод. Андрей Цеков, за който се предлага да остане Министерство на регионалното развитие министър, също съобщи, че не е давал единодушие за това и постави автограф под сходен документ. 

И препоръчаната за министър на здравеопазването Катя Панева заяви, че се отхвърля. " Моите почетения към госпожа Габриел, която персонално не познавам и която не е разговаряла с мен. Така няма по какъв начин да се завоюва доверие. Затова аз също не одобрявам своята номинация за министър ", съобщи тя. 

Вижте и всичко от инфарктния свършек на политическия ден:



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР