Проектокабинетът на ГЕРБ е готов, ще е ясен след няколко

...
Проектокабинетът на ГЕРБ е готов, ще е ясен след няколко
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Не ми е дошло времето да съм премиер или е минало

Проектокабинетът на ГЕРБ е подготвен, ще е явен след няколко дни. Съставът на този кабинет ще бъде знак, че партията е в положение да се обновява и да има нови лица, което е значимо, съобщи в събота пред бТВ вицепремиерът Томислав Дончев, който замества премиера в оставка Бойко Борисов.

Може да не ми е пристигнало времето да съм министър председател или да е минало, сподели Дончев в отговор на въпрос за какво той не е номиниран, откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли.

" Ще има и нови лица, ще има и последователност – композиция от двете ", изясни Дончев за състава на проектокабинета.

Според него това предложение за кабинет е политически знак. " Той би могъл да ръководи от позиция на лични качества – всяко от препоръчаните лица е изцяло в положение в резултат на опита и експертизата си да си прави работата, само че той няма да получи поддръжка в националното заседание ", счита Томислав Дончев.

" Вероятно предлагането ще мине през Народното събрание, мандатът няма да бъде върнат незабавно. Не може да се държим безконтролно към всички българи, които са ни подкрепили ", разяснява Дончев. От почитание и признателност към тях би трябвало да предложим кабинет, даже да доведем процедурата до край, съобщи той и посочи, че процедурата няма да бъде бавена съзнателно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР