Проектобюджетът не е приемлив. Той е провокация към народните представители

...
Проектобюджетът не е приемлив. Той е провокация към народните представители
Коментари Харесай

Красен Кралев: Няма драма да седна на една маса с Радостин Василев и да защитавам идеите ни за спорта

Проектобюджетът не е допустим. Той е провокация към народните представители - с него се отдалечаваме от еврозоната. Обещали сме, че налозите няма да бъдат вдигани, тъй че ще търсим разновидности бюджетният недостиг да бъде редуциран до 3% сред първо и второ четене. Това сподели Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във от ГЕРБ-СДС в " Офанзива ".

Според него народът с вота си е споделил, че една партия не може да ръководи сама. " Показали сме, че сме преодолели обидите от арестите и сме подготвени да потиснем  личното си его в името на просперитета на страната Имаме допирни точки и е значимо да се намерят личностите, които да изпълнят програмата. Коалиция сред двете най-големи политически сили би дало устойчиво ръководство с дълъг небосвод - 4-годишен мандат. След лидерските срещи ще бъде ясно кого ще търсим за поддръжка. Имаме подготвеност да реагираме във всяка обстановка. Ако не престават да преобладават персоналните ползи над общия, няма да имаме триумф с опитите за постоянен кабинет ", изясни той. 

По думите му държавното управление би трябвало да отразява обстоятелството, че ГЕРБ-СДС е победител в два следващи вота. " Проверките против мен завършиха и нямам формиран акт за административно нарушаване. Ясно е, че против мен имаше клюки и ругатни. След като Борисов е намерил сили да елементарни на тези, които го арестуваха нелегално, то и аз би трябвало да бъда на тази висота. Няма драма да седна на една маса с Радостин Василев и да пазя нашите политики и хрумвания за спорта ", съобщи Кралев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР