Проектобюджетът на община Хасково е сух и административен. Така го

...
Проектобюджетът на община Хасково е сух и административен. Така го
Коментари Харесай

БСП: Няма да подкрепим бюджета на община Хасково

Проектобюджетът на община Хасково е изсъхнал и административен. Така го дефинираха от струкрурата на Българска социалистическа партия в регионалния град.

Бюджетът демонстрира самоцелно предпочитание да бъде изпълнен и да има остатък, сподели ръководителят Антон Атанасов. От Българска социалистическа партия са на мнението, че в него няма заложени благоприятни условия за развиване на нови работни места и бизнеса. За страдание, виждаме по какъв начин единствено кметът на Димитровград открива предприятия,подчерта Атанасов.

От Българска социалистическа партия са безапелационни, че няма да поддържат бюджета в този му тип. Те упорстват средствата за юношески действия да бъдат увеличени двойно –от 25 000 на 50 000 лева Трябва да се изготвят и правила за разпределяне. След като предходната годин бяха избрани бяха получени 21 поръчки единствено за месец на обща стойност 60 000 лева, сподели Богдан Кирилов от партията.

Червените желаят още разпределяне на финансова еднократна помощ за новородено. От Българска социалистическа партия излизат с предложение за средствата за просвета. Миналата година бяха 150 000, а в този момент са понижени на 30 000 лева Ние настояваме за 200 000 лева, сподели още Атанасов. Те възразиха върху това, че няма заложени средства за защита на учебните заведения и по този начин се утежнявал бюджета на родителите, които трябвало да заплащат. Миналата година сумата бе 9 000 лева.на школо, прецизираха от Българска социалистическа партия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР