Проектобюджетът на НЗОК влезе за първо гласуване в парламента. Всичко по

...
Проектобюджетът на НЗОК влезе за първо гласуване в парламента.
Всичко по
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Депутатите обсъждат бюджета на НЗОК за 2022 г. на първо четене

Проектобюджетът на НЗОК влезе за първо гласоподаване в Народното събрание.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 177
Разходите за опазване на здравето до края на 2022 година са планувани да бъдат над 6 милиарда лева, което прави с над 600 млн. лева повече спрямо предходната година.

Запазва се вноската за здравно обезпечаване да е 8% от прихода, като работодателите ще продължат да заплащат 60% от сумата, а чиновниците 40%.

Очаквайте детайлности!
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 177  Ковачевски: Има ретроградни сили, които желаят да попречват намирането на решение с България Ковачевски: Има ретроградни сили, които желаят да попречват намирането на решение с България  Македонска организация в Канада с писмо до Конгреса на Съединени американски щати с зов за отбрана на правата на българите в районен съд Македония Македонска организация в Канада с писмо до Конгреса на Съединени американски щати с зов за отбрана на правата на българите в районен съд Македония  Георгиевски: районен съд Македония би трябвало да ревизира личната си история и да промени политиката си към България Георгиевски: районен съд Македония би трябвало да ревизира личната си история и да промени политиката си към България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР