Проектираният от китайската IAT Karlmann King може да е замислен

...
Проектираният от китайската IAT Karlmann King може да е замислен
Коментари Харесай

Karlmann King e грозен, китайски и струва $2 млн.

Проектираният от китайската IAT Karlmann King може да е умислен като наземен незабележим изтребител, само че сигурно няма по какъв начин да го пропуснете на радарите си. Изключително ръбестият всъдеход ненапълно припомня за несиметрично разположените панели на F-117 Nighthaw, чиято цел е да вършат изтребителя незабележим за противниковите радари.

Целта на пекинската компания е била тъкмо противоположната: да бъде крещящо забележим за всички. За задачата е употребена основата на Ford F-550, който несъмнено не е измежду красивите представители в сегмента. А с цел да е картината още по-крещяща, китайците са поставили цена на своето създание от $2 милиона. При състояние, че клиентът развинти въображението си със листата с варианти, включващ бронировка, цената елементарно стига 4 млн.

Karlmann King се задвижва от 6,8-литров V10 мотор Ford, който форсира тежащия 4,5-тона автомобил до максималните… 140 км/ч. Но кой би желал да се движи с това голямо и тежко нещо по-бързо?

Задвижващи, естествено, са четирите колела. Интересното е, че в този голям модел има единствено четири места. Задните две са ситуирани в конюнктура, наподобяваща футуристичен нощен клуб: седите под звезден таван, осветлението е като в дискотека, голям тв приемник, ледник и машина Nespresso.

Компанията предлага версия с 6 порти и 6 места, само че би трябвало да се побърза. Ще бъдат направени единствено 9 бройки от това неразбирателство, тъй като в Китай девятката е щастливо число.

Range Rover Sport желае наградата „ Най-многофункционален всъдеход” (тест драйв)

Kia Sportage стигна кота 5 000 000
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР