Проектирането на раница, която да издържи теста на времето и

...
Проектирането на раница, която да издържи теста на времето и
Коментари Харесай

Vardag – серията на Fjällräven, направена за градските приключенци

Проектирането на раница, която да издържи теста на времето и природата. Тази концепция дава подтик на Оке Нордин и кара светът да устреми взор към Fjällräven. От раниците за по-сериозни преходи в природата до позната на всички Kånken, раниците са вплетени в ДНК-то на шведската аутдор компания. 60 години по-късно Fjällräven все по този начин не престават да дават раници за всевъзможни потребности, терени и мотиви, които да служат правилно ден след ден. Макар емблематичната раница Kånken да е най-често срещаната панорама в града, то през днешния ден бихме желали да насочим вниманието на градските приключенци към серията Vardag, която не отстъпва по жанр и функционалност на по-голямата си сестра Kånken.

В превод от шведски – всеки денТочно това значи думата vardag на родния език на Оке Нордин. Затова е основана и самата серия. Fjällräven има вяра, че всеки би трябвало да прекарва колкото се може повече време измежду природата и навън. Ето за какво моделите от фамилията на Vardag построяват мост сред града и намерено. Дрехите и аксесоарите са проектирани, тъй че да са удобни също толкоз добре по пътя за учебно заведение или работа, както и на излет измежду природата.



Раницата Vardag е превъзходен образец за функционален модел, подобаващ за преход от павета към зелени поляни. Вдъхновена е от класическия Fjällräven модел от 70-те и е направена от износоустойчивия G-1000 HeavyDuty Eco S плат. Раницата идва в няколко размера, тъй че имате избор по отношение на вашите ежедневни действия.



Друг модел от серията Vardag е раницата-чанта. Нестандартната й форма разрешава да я носите както на тил, по този начин и в ръка. Максималният й размер е 20 литра, като това е повече от задоволително място за вашия преносим компютър, облекла за фитнес или покупките от магазина.

може и да е един от по-малките членове на семейство Vardag, само че не отстъпва по предлагано място за предметите, нужни за един ден в града. Материята, както и при останалите раници и чанти на Vardag е емблематичната G-1000 HeavyDuty Eco S.
G-1000 – нововъведението на Fjällräven при платоветеПрез 1968 година Оке Нордин сътвори издръжлива, само че гъвкава и вентилираща материя, която да издържи дълго време и да устои на износването при разнородни действия навън. С помощта на сешоара на жена си Елизабет и примес от пчелен восък и парафин, той открива метод по какъв начин в допълнение да укрепи тази нова материя и да я направи още по-устойчива на външни фактори. Така се раждат G-1000 и ваксата за импрегниране Greenland wax. G-1000 претърпява непрестанно развиване.

Днес всички нови артикули G-1000 са направени от резистентен G-1000 Eco плат, от органически памук и рециклиран полиестер, а шведският специалист предлага по-лека и гъвкава версия на материята също. Съставният плат на чантите Vardag G-1000 HeavyDuty Eco S е по-олекотената версия на материята, която се употребява от компанията за произвеждане на екипировка за по-трудни планински терени. Това е навреме доказателство, че на който и модел да се спрете от Vardag, ще имате сателит за дълги години напред.
Моделите екипировка на Fjällräven са налични в магазина на марката в The Mall, етаж 0 или на www.fjallraven-shop.bg
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР