Проектът за купуване на патрулен кораб за Военноморските сили бе

...
Проектът за купуване на патрулен кораб за Военноморските сили бе
Коментари Харесай

Парламентът единодушно подкрепи проекта за новите патрулни кораби

Проектът за пазаруване на патрулен транспортен съд за Военноморските сили бе подсилен единомислещо от всички политически сили в Народното събрание.

От " Българска социалистическа партия за България " остават резервирани поради риск от корупционни схеми, само че също дадоха своята поддръжка. Решението беше взето с 135 гласа " за ", 9 " срещу " и 1 " въздържал се ".
Министърът на защитата Красимир Каракачанов съобщи:
" Направено е всичко допустимо планът да се случи ", а рецензиите му от 2016 година, че ще се стигне до един участник, са се оправдали.
" Но това, че аз 2016 година тука съм се изказал срещу, е реалност, единствено че две години по-късно ми се наложи като министър на защитата този план заварен да го довърша, и аз направих всичко допустимо този план да се случи ", сподели министърът.
Славчо Велков от Българска социалистическа партия разяснява за какво ще поддържат плана. " Реализирането на плана е народен приоритет и е част от модернизацията на Българската войска ", добави социалистът.
Константин Попов от ГЕРБ добави, че заплахата за корупционни схеми е сведена до най-малко. " Самият план дава забележителна еластичност, опция за избор. Искаме да предотвратим вероятно корупция ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР