Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство

...
Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство
Коментари Харесай

Подкрепете своя педиатър в инициативата Мисия Супердок, която ще отличи най-обичаните от пациентите лекари в страната

Проектът се провежда от интернет платформата superdoc.bg в особено партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл

Да намериш доктор, на който да се довериш, да споделяш и да се чувстваш сигурен и спокоен в избора си – това е сложна задача, само че не е невъзможна. Особено когато става въпрос за доктор, с който желаеме да преживеем и едни от най-важните житейски моменти – следене на бременност и съкровения миг на раждането.

В случай че сте разкрили своя доктор, с който като че ли „ работите “ като в екип, предлага най-хубавата здравна грижа за вас и бъдещия ви правоприемник, касае се с почитание към всички въпроси, които ви вълнуват и ви подготвя с благо отношение, даже с възприятие за комизъм – в този момент може да споделите вашето мнение в платформата superdoc.bg.

 Vedra International Vedra International

Всеки от вас, който е записал час и посетил доктор посредством superdoc.bg, може да остави своето мнение в платформата до две седмици след направения обзор. Мисия Супердок 2020 и Ведра Интернешънъл ще отличат точно тези лекари, които всекидневно получават утвърждението на своите пациенти в платформата. 31 октомври ще бъде крайният период за събиране на оценки и отзиви за първото изданието на самодейността Мисия Супердок, а през месец ноември ще бъде проведена специфична гала по награждаването на отличените медици. Да лекуваш – това е благородна задача и всеотдайни лекари ни го потвърждават всеки ден. Именно по тази причина молим да оставите своето мнение за обичаните си лекари на superdoc.bg, откакто сте ги посетили и по този начин да ги подкрепите в акцията Мисия Супердок 2020.

 Vedra International Vedra International

Мисия Superdoc 2020 ще награди най-високо оценените лекари в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Класацията цели да отличи тези лекари-професионалисти, които са впечатлили пациентите освен с здравна компетентност, само че и с човешка грижа, емпатия и внимание.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР