Проектът, разработен и представен пред Държавен фонд земеделие преди повече

...
Проектът, разработен и представен пред Държавен фонд земеделие преди повече
Коментари Харесай

Община Мездра инвестира почти 2 млн. лв. за ремонт на улици и тротоари

Проектът, създаден и показан пред Държавен фонд земеделие преди повече от година получава финансиране.
Близо 2 милиона лв. ще получи Община Мездра за рехабилитация и реорганизация на инфраструктура в града. На 20.11.2017г. кметът инж. Генади Събков подписа контракт с Държавен фонд земеделие за даване на безплатна финансова помощ по подмярка 7.2. „ Инвестиции в основаването, подобряването и разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ от Програмата за развиване на селските региони 2014-2020.
1 547 459.30 лева ще бъдат употребявани за рехабилитация и реорганизация на улици, 262 282.95 лева.- за рехабилитация и реорганизация на тротоари в града, а останалите средства са за планиране, авторски и строителен контрол и ръководство на плана.
Ремонтните действия ще бъдат осъществени на следните улици: „ Ал. Стамболийски “ от ул. “Янко Сакъзов “ до Топливо, ул. “Ал. Стамболийски “ от Кременска рампа до цех „ Хемус-М “, част от ул. “Хр. Ботев “ от ул. „ Янко Сакъзов “ до цех „ Хемус-М “ и ул. “Д. Благоев “
Срокът за довеждане докрай на ремонтните действия е 36 месеца от датата на сключване на контракта за даване на финансовата помощ от Разплащателната организация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР