Проектът обещава 45-минутна мултиекранна инсталация със сексуално натоварени визуализации, включително

...
Проектът обещава 45-минутна мултиекранна инсталация със сексуално натоварени визуализации, включително
Коментари Харесай

Културният орган на Шотландия ще преразгледа публичното финансиране от 100 000 евро за „хардкор“ секс арт проект

Проектът дава обещание 45-минутна мултиекранна апаратура със полово натоварени визуализации, в това число „ скрито секс празненство в пещера “.

Органът за културно развиване на Шотландия преразглежда решението си да разпредели близо €100 000 (£85 000) от средства на данъкоплатците за художествена самодейност, включваща очевидни, „ хардкор “ полови осъществявания.

Проектът, озаглавен „ Rein “, режисиран от Leonie Rae Gasson, е разказан като „ фантастична 45-минутна многоекранна апаратура с движещи се изображения “. Той предлага на участниците €320 (£270) дневно за присъединяване в „ несимулиран “ секс, в това число „ хардкор “ дейности.

Поканата за кастинг прецизира, че актьорите би трябвало да са над 18 години, като се избират тези с предходен опит в секс работа, изключително в „ порноконтекст “.

Публиката е поканена на плана  да " Елате да видите татковците, дебнещи в гората ", последвано от кулминационна точка, включваща скрито пещерно секс празненство. Различни образни детайли със сексуал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР