Проектът, наречен VoloCity, който е планиран и за Париж и

...
Проектът, наречен VoloCity, който е планиран и за Париж и
Коментари Харесай

Въздушно електротакси ще вози пасажери от Рим до летището

Проектът, наименуван VoloCity, който е плануван и за Париж и Сингапур, дава обещание да води хората от летището до града за 20 минути, без тапи и с нулеви излъчвания, като се движи с оптималната скорост от 110 километра в час.

Първоначално таксито ще транспортира водача и един пасажер, " до момента в който не стартира да лети изцяло самостоятелно ", когато ще може да поеме двама пасажери, се споделя в взаимното прессъобщение, в което се афишират проектите.

За плана на " Фиумичино " е належащо да се разработят " отвесни летища ", които да разрешат на такситата да изхвърчат и кацат отвесно.

В четвъртък в Рим блестящото бяло летящо такси Volocopter беше паркирано на където на любопитните фенове беше разрешено да се качат.

" Щеше ми се да бяха помислили повече за железопътната система, преди да се повдигнат в небето ", споделя 32-годишният Джузепе, който отхвърля да назове семейството си.

Все отново той признава: " Това е скок в бъдещето. Говорим за пътешестване до Марс, тъй че това е най-малкото, което можем да създадем. "

Местните медии оповестяват, че цената на плануваното 20-минутно пътешестване от " Фиумичино " до центъра на града е 140 евро, спрямо такси, което коства 48 евро, или пътуващ 32 минути трен за 14 евро.

Идеята за летящи таксита - вероятно без водачи - се популяризира по целия свят, като част от устрема за понижаване на тапите по пътищата и ограничение на замърсяването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР