Проектът на нов Бетонен мост ще бъде представен пред медиите

...
Проектът на нов Бетонен мост ще бъде представен пред медиите
Коментари Харесай

Представят проекта за нов Бетонен мост, преди да копаят под ...

Проектът на нов Бетонен мост ще бъде показан пред медиите през другата седмица, сподели зам.-кметът по строителство Пламен Райчев. Условието за опазване на съществуващата пътна връзка сред регионите " Южен " и " Централен " и правене на абстрактен план е сложено още преди една година пред управлението на НКЖИ от кмета Здравко Димитров по време на диалозите за идното създаване на пробива под Централна гара. Ако не ни подсигуряват план за Бетонния мост, няма да подпишем документите за пробива, съобщи градоначалникът.

Събарянето на Бетонния мост е заложено в контракта на НКЖИ с компанията, която ще строи тунела под гарата сред булeвардите " Васил Априлов " и " Македония ". От Националната компания " Железопътна инфраструктура " бяха дали обещание, че пътят си остава, до момента в който не приключи строителството на подземното оборудване под жп ареала и че ще приготвят план за Бетонния мост.

Проектът планува надграждане на моста, макар че експерти оспорваха тази опция с претекст, че при сходно решение наклонът става доста стръмен. Един от разновидностите е да се усили дължината на методите за слизане и качване от двата булеварда - " Христо Ботев " и " Македония ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР