Проектът на Наредбата предвижда освен намаление на таксата за всички

...
Проектът на Наредбата предвижда освен намаление на таксата за всички
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч предлага таксите за детски градини и предучилищна да отпаднат или да се намалят

Проектът на Наредбата планува с изключение на понижение на таксата за всички деца в наложително предучилищно обучение, дължими от родителите, по този начин и цялостното освобождение от такса при съществуване на избрани справедливи условия. Съгласно направеното предложение от Кмета на Община Ловеч, повече от 60 % от средствата в размер на 129 282 лева, обезпечени от държавния бюджет, ще бъдат изразходвани за цялостното покриване на дължимите от родителите такси за 4,5 и 6 годишните деца.
Целта на сегашния план е подпомагането заплащането на дължимите от родителите такси, възстановяване на достъпа до предучилищно обучение и цялостен обсег на децата в предучилищна възраст в просветителната система, с оглед обезпечаването на интелектуално, духовно-нравствено развиване и поддръжка за всяко дете.
 В Ловеч уважиха жертвите на комунистическия режим В Ловеч уважиха жертвите на комунистическия режим
По мотив 1 февруари - Ден за респект към жертвите на комунистическия режим, кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, дружно с Петър Цоло...
Проектът на Наредбата за изменение и допълнение на Наредбата за установяване и администриране на локалните такси и цени на услуги на територията на Община Ловеч, обвързван с смяната на таксите за прилагане на детски градини за деца в наложителна предучилищна възраст е оповестен на 01.02.2021г. на интернет страницата на Община Ловеч, както и на книжен притежател в Центъра за услуги и информация на жителите в община Ловеч. Кметът кани жителите на Общественото разискване, което ще се организира на 15.02.2021 година (понеделник) от 17:00 часа в Заседателната зала на Община Ловеч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР