Проектът на Кирил Петков и Асен Василев за влизане в

...
Проектът на Кирил Петков и Асен Василев за влизане в
Коментари Харесай

Икономиката, глупако! - крилата фраза, но важен избор за държавата

Проектът на Кирил Петков и Асен Василев за влизане в политиката припомня на старта на Национална движение „Симеон Втори", сподели проф. Огнян Герджиков. Причината през 2001 година Национална движение „Симеон Втори" да опустоши всичко остаряло на парламентарните избори е безусловно новият политически план на Симеон Сакскобургготски, счита Герджиков, който беше изявен член на партията.

Днес Герджиков още веднъж е окуражен, откакто упоритостта на Петков и Василев да създадат нещо друго е разкрила чудесна политическа ниша, отворила се след неуспеха на две следващи национални събрания. Той е безапелационен, че двамата харвардски ученици събират очакванията на доста хора и " Продължаваме промяната " ще има доста добър избирателен резултат.

Огнян Герджиков има вяра на високообразовани хора, които имат на първо място на практика опит в ръководството на финанси. Той дава образец с думите на американския президент Бил Клинтън от 1992 година " Икономиката, глупако! ", съгласно който стопанската система е определяща за сполучливото развиване на всяка страна.
Кое е по-важно - опит в стопанската система, с цел да направиш партия или политически опит, с цел да привлечеш хора от бизнеса? Какво може да стимулира една партия да стане мандатоносител на друга? Защо към този момент има хора подготвени да гласоподават за план, който още няма оповестена предизборна стратегия?
Отговорите на проф. Огнян Герджиков, " Директно в новините " със Стефан Кунчев.



Визитка :

Проф. Огнян Герджиков е роден на 19 март 1946 година в София. Завършва Юридическия факултет на СУ " Св. Кл. Охридски ", където през днешния ден преподава комерсиално право. Автор на монографии и десетки публикации в региона на комерсиалното право. Депутат от Национална движение „Симеон Втори" два мандата. Председател на 39-ото Народно събрание. Носител на медал " Стара планина ". Служебен министър председател на държавното управление назначено от президента Румен Радев през януари 2
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР