Проектът на Google „Intelligent Taiwan“ бе официално представен тази седмица

...
Проектът на Google „Intelligent Taiwan“ бе официално представен тази седмица
Коментари Харесай

Google представи проекта „Intelligent Taiwan“

Проектът на Гугъл „ Intelligent Taiwan “ бе публично показан тази седмица в столицата на Република Китай, подчетавайки уговорката на американската интернет компания за обработване и поощряване на локални гении.

В рамките на плана през идната година Гугъл ще организира образование за 50 000 компании и студенти в областта на цифровия маркетинг, чрез своята онлайн платформа Digital Garage и накоро отворените центрове в Тайчунг и Тайнан.

По време на церемонията по представянето, на която участваха висши държавни чиновници и представители на Гугъл, вицепрезидентът Чен Чиен-джен съобщи, че планът е в сходство с държавната политика за превръщането на странта в цифрова нация и „ smart” остров.

„ Много са факторите, които способстват за статута на Тайван като интернационална високотехнологична мощ, като измежду тях са добре разрастващите се индустриални клъстери и инфраструктура и съществуването на готови фрагменти “, сподели той.

По думите на Чен, държавното управление е фокусирало своите старания в развиването на софтуерния бранш на страната, за което приказва и самодейността „ Digi-plus “. Тя има за цел да насърчи построяването на удобна среда за нововъведения и да спомогне за основаването на нови смарт приложения и за разширение на цифровата стопанска система на Тайван.

Сред бъдещите начинания на Гугъл Тайван е стартирането на идващ стадий в вложението в личен център за данни в окръг Чанхуа, Централен Тайван, както и пускане на взаимни планове с локални програмисти за Android и Chrome.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР