Проектът FLAMINGO разкрива разпределението на тъмната и обикновената материя във

...
Проектът FLAMINGO разкрива разпределението на тъмната и обикновената материя във
Коментари Харесай

Apple ще пусне достъпна версия на MacBook през 2024 година

Проектът FLAMINGO разкрива разпределението на тъмната и елементарната материя във Вселената и въздействието ѝ върху напрежението S8 в космологията

Емил Василев преди 54 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниСветлин Желев - 13:29 | 24.10.2023

Телевизия на всички места и без обвързване

ТелефониСветослав Димитров - 14:09 | 21.10.2023

Ето какво може да се случи, в случай че зарядното остане в контакта без телефона: развенчаните легенди

КриптовалутиЕмил Василев - 19:47 | 24.10.2023

Фирма за сигурност твърди, че може да отключи IronKey, съдържащ 7002 биткойна, притежателят му отхвърля

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

По-рано този месец се появиха клюки, че Apple обмисля да пусне налична версия на своя преносим компютър MacBook, с цел да се конкурира с по-евтините модели Chromebook на Гугъл. Сега тези клюки бяха подкрепени от уважавания Apple анализатор Минг-Чи Куо. Според него стартирането на пазара на модела MacBook, който ще бъде по-евтин от моделите Pro и Air, може да стане през идната година, като това ще разреши на Apple да усили продажбите на преносими компютри с 8-10 милиона броя годишно.

Според първичните клюки, наличната версия на MacBook ще има някои разлики в дизайна, с помощта на които Apple ще може да ги продава на по-ниска цена. Очаква се преносимият компютър да резервира металния си корпус, с цел да подхожда на общата хармония на устройствата MacBook, само че ще бъде направен от „ други материали “ – какво обаче значи „ други материали “ в тази ситуация не е ясно към този миг.

Съобщението на Минг-Чи Куо идва дни преди събитието „ Страшно бързо “ на Apple, за което съобщихме, че ще се организира през нощта на 30 против 31 октомври. Анализаторът счита, че то ще бъде отдадено на представянето на няколко модификации на личния процесор M3 на Apple, в това число версиите M3, M3 Pro и M3 Max. Ако Apple пусне чиповете M3, M3 Pro и M3 Max по едно и също време, те евентуално ще се появят в новите 13, 14 и 16 инчови модели на MacBook Pro.

Преди това Куо предвижда, че е малко евентуално Apple да показа нови модели MacBook Pro през тази година заради „ лимитираното предложение през четвъртото тримесечие “. Сега той счита, че в случай че Apple пусне нови модели MacBook Pro през ноември или декември, дефицитът на доставки ще продължи и през първото тримесечие на 2024 година. Той счита, че доставките на преносими компютри на Apple са намалели поради лекото нарастване на изчислителната мощ, което се получи след стартирането на моделите с чип M2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР