Проектът е по-евтин от Южен поток. Може да си представите

...
Проектът е по-евтин от Южен поток. Може да си представите
Коментари Харесай

24 вагона и 60-70 тира докарват тръби за Балкански поток, доволен Борисов

Проектът е по-евтин от " Южен поток ". Може да си визиите за какво преди време стопираха " Южен поток " поради корупция и кое държавно управление го направи.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти, откакто инспектира напредъка по строителните действия по разширението на газопреносната инфраструктура на " Булгартрансгаз " ЕАД в региона на Кнежа.

По думите му това е един план, който е значим за Балканите и по тази причина се назовава " Балкански поток ". 24 вагона и над 60-70 тира дневно докарват тръби , уточни министър председателят. Според него това е голям градеж, голямо оборудване - милиард и двеста милиона.
 Купуваме най-евтиния газ с новите газопроводи, хвали се Борисов
Купуваме най-евтиния газ с новите газопроводи, хвали се Борисов

По думите му където има газопроводи, няма война

Сега завоюва " Аркад ", компанията на Саудитска Арабия. В момента 10 лота се работят. Дори и в този момент, до момента в който сме тук, не стопират, тъй като желаеме по едно и също време със сърбите да станем подготвени, акцентира министър-председателят.

Той напомни, че страната ни е вложила към половин милиард лв. за интерконектора с Гърция, с цел да може до 5 милиарда кубически метра газ да бъде вкаран в настоящия и новия газопровод.

Премиерът Борисов посочи, че точно това е диверсификацията и газов хъб " Балкан " ще даде опция на енергийната борса всеки да си прекара най-евтин газ. " Така потребителите и стопанските системи на Балканите ще могат да употребяват най-евтин газ " , удовлетворен е министър-председателят.

Той даже се пошегува, че на гола поляна като погледнеш, какво се прави, еколозите да бъдат сигурни, че следващата година отново щяло да има жито. " Запазваме хумосния пласт, след това отново го връщаме и от горната страна си садят, тъй като по никакъв не скапваме екологията. Даже изчакахме да съберат реколтата, тъй като е грехота да влезем с багерите и да изорем житото ", сподели още Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР