Проект SEARCH кани за участие всички ученици с креативно мислене,

...
Проект SEARCH кани за участие всички ученици с креативно мислене,
Коментари Харесай

Фото и видео конкурс на еко тема търси креативни млади хора във Варна

Проект SEARCH кани за присъединяване всички възпитаници с изобретателно мислене, интерес към науката и грижа за околната среда да вземат участие в националния конкурс за подкаст " Млади гласове 2023 “ и националния конкурс за образна творба " SEARCH Instagram Looking Glass 2023 “, отдадени на климатичните промени, научи Varna24.bg .

Конкурсът е част от план SEARCH (Наука + Околна среда + Изкуство = Устойчивост за Европейската нощ на учените). В него могат да вземат участие възпитаници на възраст 15 до 18 години, които живеят в България. Творбата следва да отразява провокации, съществуващи в средата (училище, село, град, семейство, друго) или благоприятни условия за позитивни решения.

Участниците могат да показват необикновени проявления на климатичните промени върху околната среда, да вземем за пример - стопляне на атмосферата, изменение на климата, замърсяване на планетата, застрашени биологични типове, обезлесяване.

Всеки може да се показа под формата на къс видео клип до 2 минути или фотография до 5 МВ с изложение към нея.

Жури от учени ще излъчи спечелилите и подгласниците във всяка от двете категории. Ще има и избор на аудиторията.

Победителите ще бъдат наградени по време на откриването на Европейската нощ на учените, което ще се състои на 29 септември 2023 година.

Начин за присъединяване: Запишете и качете своя креативен план в Инстаграм, и изпратете линк към него на адрес: [email protected], като цитирате в полето subject/тема – За Конкурса " SEARCH Instagram Looking Glass 2023 “. В мейла напишете своето име и фамилия - заглавие на плана, малко изложение - контакти: мейл адрес, телефон, пощенски адрес, своята възраст и в кое учебно заведение учите. Срокът за изпращане на плановете е 18 септември 2023 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР