Продуцентската къща на Барак и Мишел Обама Хайър граунд сключи

...
Продуцентската къща на Барак и Мишел Обама Хайър граунд сключи
Коментари Харесай

Какво общо има семейство Обама със Spotify?

Продуцентската къща на Барак и Мишел Обама Хайър граунд подписа контракт със Спотифай, предусещащ основаването на подкасти (аудиопредаване) за онлайн музикалната платформа, която се стреми към диверсификация, предадоха международните организации.

Ентусиазирани сме, тъй като подкастите дават изключителна опция да насърчим един градивен разговор, да накараме хората да се усмихват и да размишляват, и надяваме се, да се сближим малко повече, споделя някогашният американски президент в взаимно официално съобщение на Спотифай и на Хайър граунд. Мишел Обама пък акцентира опцията, която съставлява това партньорство, да бъдат чути тези гласове, които доста постоянно са пренебрегнати или заглушавани.

От предходната година Спотифай се ангажира в развиването на подкастите, които предлага. През февруари Спотифай купи за 230 милиона $ групата Гимлет Медиа - един от референтите за качествени стратегии в Съединени американски щати.

Обама сложиха началото на Хайър граунд предходната година, като в началото подписаха контракт за партньорство с Нетфликс за производството на филми, сериали и документални продукции за онлайн видео платформата.
Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР