Продуцентните на Джордж Клуни с имоти в Хасково Холивудските звезди братя

...
Продуцентните на Джордж Клуни с имоти в Хасково
Холивудските звезди братя
Коментари Харесай

Холивудските звезди братя Коен ще дирят наследство у нас


Продуцентните на Джордж Клуни с парцели в Хасково

Холивудските звезди братя Коен са съсобственици на няколко огромни парцела в Хасково , научи преди всички на място “България Днес ”.

Фамилията Коен е била трайно открита в южния град преди 9 септември 1944 година един от центровете на тютюневата индустрия у нас. На семейството Коен са се водили разнообразни недвижими парцели, само че за които н яма точна информация дали са били национализирани накуп и дали след 10 ноември са били реституирани отчасти.

В Хасково е родена и първата братовчедка на международните кино звезди - Клара Коен, по специалност здравна сестра, разузна още вестникът. В момента 58-годишната жена живеела в Русе след развода със брачна половинка си. Нейни приятелки от ученическите години в Хасково настояват, че в крайдунавския град родът Коен също имал богати парцели. “България Днес " съумя да откри кои са и къде тъкмо се намират парцелите, в които унаследен дял имат и фамозните родственици на Клара Коен. Става въпрос за две огромни здания, ситуирани в подножието на хълма, върху който се извисява най-високата скулптура на Света Богородица в света. Вляво, когато се огледа от горната страна, е фамилната къща на семейство Коен, запазила през годините достоверната си багра в цвят охра. Вдясно от нея е също огромна сграда, боядисана в същия цвят, която по думите на локалните е била тютюнев склад. И двата парцела са равни по височина - към 3-етажни, което за времето си, а и в наши дни е солидна инвестиция. За страдание, топ продуцентите в Меката на киното едва ли ще получат скоро дяла си от двете здания, а евентуално и от другите си парцели в Хасково.

Личи си, че те пустеят само че дали семейството не е получила опция да ги реституира, или не е предявила искания за това, остава мистерия. Според остарели хасковлии тютюневият склад е бил употребен по предопределение доста години след 9 септември 1944-та, а в прилежащата сграда се е намирала администрацията. Днес те постепенно, само че ся само че се разрушават пред очите на всички поданици. По-голямата част от тях нямат концепция какво съответно би трябвало да се направи за спасението на парцелите. Върти се измежду хасковлии градската легенда, че ползите на локалните елити и мощни на деня хора оставяли обстановката на пауза , с цел да може постройките да се трансфорат съвсем в руини и да бъдат „ приватизирани " под масата. Наясно ли са братя Коен и техните родственици с този слух, също е запитване без отговор.

Елементарната логичност подсказва, че даже двамата прочути да са суперзаможни, въобще не значи, че те автоматизирано са се отказали от своите дяловете в недвижимите парцели на фамилия Коен, намиращи се тяхната прародина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР