Продуцентката на филмите за британския таен агент 007 даде интервю

...
Продуцентката на филмите за британския таен агент 007 даде интервю
Коментари Харесай

Отхвърлиха възможността за жена в ролята на Джеймс Бонд

Продуцентката на филмите за английския скришен сътрудник 007 даде изявление за „ Variety “, в което отхвърли опцията в идващите елементи от поредицата ролята да се извършва от жена.

От години се вършат опити да се прокара концепцията за жена в ролята на Бонд и в последния филм това ненапълно ще се случи, тъй като ще забележим жена сътрудник на мястото на пенсиониралия се към този момент Джеймс Бонд. Те ще би трябвало да сплоти сили с някогашния сътрудник, в чиято роля за пети път ще бъде Даниел Крейг.

Филмът, който ще гледаме през април тази година, ще е 25-ият в поредицата и след него Даниел Крейг завършва с филмите за Бонд. Все още има единствено спекулации кой може да го наследи.

Повече за това кой може да бъде идващият Бонд и коя друга поредност избра жена за основната роля, до момента изпълнявана от мъж, може да намерите на уеб страницата LadyZone.bg:
Джеймс Бонд в никакъв случай няма да бъде жена Продуцентката на филмите отхвърли опцията жена да влезе в ролята на именития английски скришен агент
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР