Продуцентите на най-чаканото риалити предаване най-сетне открехнаха малко вратата към

...
Продуцентите на най-чаканото риалити предаване най-сетне открехнаха малко вратата към
Коментари Харесай

Николета vs. Алисия във ВИП Брадър

Продуцентите на най-чаканото риалити предаване най-накрая открехнаха малко вратата към идващия сезон и демонстрираха запаметяваща се реклама с шахматни фигури. От нея стана ясно, че този път най-известната къща в България ще бъде женско царство. Припомняме, че още преди месеци клюки пратиха в Нови хан племейтката Николета Лозанова и фолкпевицата Алисия, които имат омраза от години.

Явно компания ще им вършат и други известни българки, като най-големия въпрос остава „ Коя е царицата, която ще взема решение всичко “ по замисъла на сценаристите. Рекламата демонстрира още, че сезонът започва по традиция през септември. Hotnews.bg научи, че продуцентите се били подготвени да стартират още в последните дни на август, с цел да изпреварят другото риалити - “Фермата “ по Би Ти Ви, само че от Нова не са им разрешили.

Засега двете евентуални дати за начало са 2 и 9 септември, а в къщата тече напрегнат ремонт. Миналият ВИП Брадър бе разгласен за сезон на любовта, само че поради непрекъснатите кавги на началник Петров той по-скоро мина под знака на омразата. Дали този ще бъде същински женски, следва да разберем след месец.

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jul 24, 2018 at 11:48am PDT
Дали този ще бъде същински женски, следва да разберем след месец. Прочети повече на: https://woman.bg/zhulta-shpionka/zhensko-tsarstvo-vuv-vip-bradur.57248.html " target= " _blank " > Прочети повече на: woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР