Продуцентите на „Господари на ефира“ подготвят репортерите Ева Веселинова и

...
Продуцентите на „Господари на ефира“ подготвят репортерите Ева Веселинова и
Коментари Харесай

Ева Веселинова взима мястото на Мария Игнатова

Продуцентите на „ Господари на ефира “ приготвят репортерите Ева Веселинова и Димитър Върбанов за нова двойка в предаването. Това обаче никак не се нрави на останалите в екипа и двамата към този момент са в безспорна изолираност от останалите си сътрудници, научи HotNews.


Боби Ваклинов, Влади Василев и Дани Йорданов били гневни за това, че русата им колежка, която до в този момент не била направила нито едно съществено следствие съумява да се постанова и към този момент е на ефир по през целия ден. Сутрин в „ На кафе “ а вечер в Господарите. Много постоянно на събранията във компанията ставали кавги, стигало се и до плач. „ Не може да се стартира някаква руса кифла, единствено за това, че е руса и има огромни гърди било мнението на репортерите.

Те не можели да си обяснят за какво сътрудника им Димитър Върбанов си бил изгубил мозъка по Ева, а тя се възползвала, като го карала непрекъснато да вървят някъде. В началото продуцента Джуди Халваджият бил твърдо срещу околните връзки сред репортерите му, само че в следствие осъзнал, че това може да е много добра тактика.

От по какъв начин почнала при Гала обаче, Ева се чувствала като стопанка в офиса на Господарите и идвала и си тръгвала когато си изиска. На събранията във компанията си налагала мнението и упорствала да се пускат най-вече нейни репортажи и на протежето и Върбанов.

За похлупак на всичко всеки уикенд Ева прекарвала на отмора в някое кътче на България и качвала десетки сторита в Инстаграм, с което в допълнение дразнела сътрудниците си, демонстрирайки висок стандарт на живот.



Колегите на Веселинова безусловно считат, че тя се вписва идеално в облика на кифла. Малко прочут факт е, че преди да стане кореспондентка на "Господари на ефира " Ева се е цанела за плеймейтка. Тя взела участие в състезанието в годината, когато го завоюва Елена Кучкова. Блондито обаче по този начин и не съумяло да се класира в тройката. Затова пък голите снимки, които направила, изстреляха кариерата й стремително нагоре. В същата година Веселинова бе абонирана за присъединяване в телевизионната игра на Нова телевизия „ Сделка или не”. Там русата девойка стана фаворитка на водещия Румен Луканов и на феновете като Ева от Санторини, само че се оказа цялостен карък. Тя по този начин и не съумя да отвори цялостна с пари кутия, само че пък доби известност и влезе в екипа на „ Господари на ефира” като кореспондентка.

Ева в "На кафе " единствено месец

Макар че е родом от Сливен, Ева рядко се прибира там. Цялото й семейство живее в Гърция. Самата тя била цели 10 години в южната ни съседка. „ Всички дружно отидохме в Гърция. Първоначално майка, след това аз, сякаш на отмора, само че видях, че там животът е доста по-лесен и прелестен. Първо отидох да изкарам малко парички за една кола, само че след това записах да изучавам в университета и отпътувах. Видях, че е доста хубаво – и времето е топло, и хората. Започнах да си заплащам семестрите, да се устоявам сама. После поостанах 10 години, бях на Санторини. В началото ми беше доста мъчно, не знаех езика, там с британския е мъчно, те ме майтапеха. Аз се надъхах и за три месеца го научих. Работих на доста места, най-вече в туристическия отрасъл - заведения, хотели, рецепция, пуул бар, бийч питейни заведения, в туристически офиси, бутици, обувки, облекла, бижута, златарско ателие”, разказвала е Ева. Имало дни, в които се труди по 11-12 часа, само че била удовлетворена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР